سومین شهرک صنعتی بزرگ استان آماده واگذاری

19 مهر 1391 ساعت 22:35


سومین شهرک صنعتی بزرگ فارس ، از امروز آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران است .

به گزارش حافظ نیوز به نقل از واحد مرکزی خبر معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: شهرک صنعتی سروستان دو به عنوان سومین شهرک صنعتی بزرگ استان آماده واگذاری به متقاضیان سرمایه‌گذاری است.
مهران خاکساری اظهار داشت: شهرک صنعتی سروستان دو با مساحت یک‌هزار و 50 هکتار پس از شهرک‌های صنعتی بزرگ شیراز و انرژی‌بر لامرد سومین شهرک صنعتی بزرگ فارس محسوب می‌شود که برای واگذاری به متقاضیان آماده شده است.
وی اعتبار عمرانی هزینه شده در این شهرک صنعتی را تاکنون حدود 12 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در سال جاری نیز 4 میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و زیرساختی در این شهرک در نظر گرفته شده است.
خاکساری خاطرنشان کرد: تاکنون طرح‌هایی نظیر زیرسازی شبکه‌های داخلی آب، برق و جدول‌گذاری در این شهرک صنعتی صورت گرفته و کار ساخت مخزن و تامین آب به مرحله اجرا درآمده است.
وی خاطرنشان کرد: شهرک صنعتی سروستان دو، ظرفیت استقرار 350 واحد صنعتی و اشتغال 1500 نفر را دارد.



کد مطلب: 401

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/401/سومین-شهرک-صنعتی-بزرگ-استان-آماده-واگذاری

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir