مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز در بازدید از فاز سوم طرح انتقال آب به شهر صدرا، از پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی عملیات اجرایی این طرح خبر داد.
آبفا شیراز :
پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی فاز سوم اجرای خط انتقال آب به شهر صدرا
26 فروردين 1404 ساعت 18:53
گزارشگر : منیره خسروبیگ
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز در بازدید از فاز سوم طرح انتقال آب به شهر صدرا، از پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی عملیات اجرایی این طرح خبر داد.
به گزارش خبر، بهمن بهروزی با اعلام این خبر افزود: در این فاز، اجرای ۵ کیلومتر خط انتقال از چاه شماره ۲۶ به مخزن فارابی با لولههای پلیاتیلن سایز ۴۰۰ میلیمتر در دستور کار قرار گرفته که تاکنون ۱۰۰۰ متر از آن اجرا شده است.
وی با اشاره به تأمین اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی این طرح از محل اعتبارات عمرانی، هدف اجرای آن را افزایش ظرفیت ذخیرهسازی و پاسخگویی مؤثرتر به نیاز آبی جمعیت رو به رشد شهر صدرا بیان کرد.
کد مطلب: 29197
آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/29197/پیشرفت-فیزیکی-۲۰-درصدی-فاز-سوم-اجرای-خط-انتقال-آب-شهر-صدرا