به گزارش حافظ خبر، مهدی طاهری در این جلسه افزود : رسانه ها می توانند یاری رسان خوبی برای شورا و دیگر سازمان های دولتی باشند.
وی با بیان اینکه شیراز در سال 1400 با استفاده از ظرفیت های مذهبی خود باید شهری درخشان با رویکرد الگوی اسلامی-ایرانی باشد عنوان کرد : سند رویکردی شورای شهر شیراز در ٧٢ بند تدوین ، تهیه و برای تصویب به فرمانداری شیراز ارسال شده و در صورت تایید فرمانداری به عنوان یک قانون در رسانه ها منتشر می شود.
او با اشاره به اینکه مردم از ٧٢ رویکرد شورا طی چهار سال آینده باید مطلع شوند، تصریح کرد : برای تعیین تکلیف سند توسعه و رویکردهای شورای شهر شیراز در دوره ششم تمامی روسای کمیسیون نقش ویژه خود را ایفا کرده اند.
طاهری بیان کرد: در این سند، موضوعاتی مانند نقد شهری، توجه به سالمندان، حمایت از ایجاد سازمان های مردم نهاد، احیا و ارتقای نظام محله محور، توانمندسازی افراد آسیب پذیر اجتماعی، انسجام نیروهای انقلابی در مدیریت خدمات شهری، توسعه خدمات شهری، تکریم بی منت مردم و توجه به بافت های فرسوده شهری مورد توجه قرار گرفته است.
وی در ادامه سخنان خود با یاد آوری این مطلب که بر اساس بندهای این سند باید تمامی کمیسیون های شورای اسلامی شهر، برنامه های عملیاتی را ارائه کنند ، افزود : پس از تصویب سند ها به شهرداری شیراز ابلاغ و زمینه اجرایی شدن آن فراهم شود.
همچنین در ادامه این جلسه سید احسان اصنافی در جمع خبرنگاران ضمن اینکه رسانه زبان گویای دو طرفه بین شهرداری، شورا و مردم است عنوان کرد :به رسانه به عنوان یار مجموعه شهرداری نگاه می کنم.
وی تاکید کرد: رسانه به عنوان بازوی توانمند شورا و شهرداری باید انتقال دهنده مطالبات مردم به شهرداری و بالعکس باشد.
شهردار شیراز بیان کرد: امروز شفافیت در شهرداری یعنی اینکه وضعیت املاک گم شده شهرداری مشخص و سیستم حوزه حقوقی به بخش املاک ورود کند.