به گزارش
حافظ خبر، عباس ابوقداره در جلسه کمیسیون سرمایه گذاری، بازار پول و سرمایه این اتاق که با حضور اعضای آن برگزار شد، بیان کرد: متاسفانه متولی متمرکز برای بخش سرمایه گذاری در استان وجود ندارد و اگر سرمایه گذاری وارد استان شود در سردرگمی و موازی کاری بین بخش دولتی و خصوصی می ماند و همین موضوع مهمترین عامل فرار سرمایه گذار است.
وی افزود: سرمایه گذاری عنوان های مختلفی در بخش دولتی و دستگاه های اجرایی دارد که عمدتا هم سرمایه گریز هستند تا سرمایه پذیر.
ابوقداره با اشاره به روش های جذب سرمایه گذار و تسهیل روند سرمایه گذاری اظهارداشت: سرمایه به تنهایی صرفه اقتصادی نداره بلکه سرمایه باید جایی باشد که رشد کند لذا برای جب سرمایه گذاری نخستین اقدام سودآور کردن واحدهای موجود است.
وی اضافه کرد: اگر سرمایه گذاری مدیریت نشود موجب تعطیلی واحدهای تولیدی قدیمی می شود و این درحالی است که سودآور شدن سرمایه گذاری های پیشین عامل و انگیزه مهمی برای سرمایه گذاری است.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: ما در این کمیسیون به دنبال رفع تخصصی و کارشناسی موانع سرمایه گذاری و هموار کردن مسیر حضور سرمایه گذاران هستیم.
ابوقداره همچنین با اشاره به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تصریح کرد: بیشتر مصوبات این کارگروه در استان اجرایی نشده است در حالی که بر اساس بخشنامه کشوری؛ مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای تمام دستگاه های اجرایی و زیرمجموعه های قوه قضاییه لازم الاجرا است.
اکبر میربقایی نائب رئیس کمیسیون سرمایه گذاری، بازار پول و سرمایه نیز گفت: هدف ار تشکیل کمیته و کمیسیون باید جذب سرمایه گذار باشد نه فراری دادن آن.
وی با بیان اینکه موارد بسیاری از حضور و بعد فرار سرمایه گذار در استان وجود دارد افزود: سرمایه گذار عمدتا به دلیل بوروکراسی اداری در بخش دولتی، از استان خارج شده و در استان های دیگر وارد می شود.
سکینه سیاحی مدیر عامل صندوق توسعه صادرات استان فارس هم گفت: دولت در بخش اقتصاد سیاستگذاری های درستی نداشته است به عنوان مثال در شرایط کاهش ارزش پولی ملی بهترین فرصت بود که می توانستیم کالاها صادر کنیم منتها با بخشنامه ها و دستورالعمل های مختلف عملا این قابلیت منجمد شد.
در این جلسه کمیته های زیر مجموعه این کمیسیون گزارش های خود را ارائه کردند.
انتهای پیام/