به گزارش
حافظ خبر، در این جلسه که با حضور مدیران گروه سرمایه گذاران نیک اندبش کارایا، مدیران کل دستگاه های دولتی، سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی نیز حضور داشتند چند تیم استارت آپ شهر شیراز به معرفی ایده و زمینه های فعالیت و اهداف و چشم اندازهای خود پرداختند که برخی از این استارت آپ ها توانستند از طرح های خود دفاع کرده و اعتماد سرمایه گذاران را جلب کنند.
موضوع های استارت آپ هایی که موفق به جذب سرمایه گذار شدند در حوزه گردشگری، ساخت و ساز و عمران است.
همچنین مقرر شد استارت آپ هایی که در این جلسه موفق به جذب سرمایه گذار نشدند پس از انجام مشاوره های تخصصی و بررسی ابعاد مختلف؛ ایده خود را جامع تر مطرح کنند.
در این جلسه یلدا راهدار عضو هیات رئیسه و رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات،ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس گفت: سرمایه گذاری در استارت آپ ها از نوع سرمایه گذاری خطر پذیر است و این درحالی است که موفقیت استارت آپ نیاز به سرمایه گذاری و بودجه دارد.
وی با بیان جزییات شناسایی تیم های استارت آپ در استان فارس و شهر شیراز توسط کمیسیون فناوری اطلاعات،ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس افزود: ما تاکنون در این کمیسیون توانسته ایم تعداد کمی از واقعیت موجود استان را شناسایی کنیم که در اجرای این طرح ایده های بسیار خوبی را کشف کرده ایم که برای رشد نیاز به سرمایه گذاری دارند.
راهدار اظهارداشت: استارت آپ ها با ایده های کارآمد و مناسبی در استان فارس وجود دارد که ما در اتاق بازرگانی فارس همواره در کنار استارتآپ خواهیم بود و در تمامی مراحل رشد آنها را همراهی میکنیم و تلاش میکنیم تا سرمایهگذاری مناسب برای آنها فراهم شود.
وی افزود: همچنین سرمايه های زيادی وجود دارد كه دنبال كسب و كار مطمئن و سودآور برای سرمايه گذار هستند لذا اتاق بازرگانی فارس تلاش مي كند تا زيرساخت های مناسب برای اتصال سرمايه گذاران و صاحبان ايده را به وجود آورد.
راهدار با بیان اینکه جذب سرمایه گذار برای استارت آپ های استان از برنامه های مهم ما در این کمیسیون است اضافه کرد: متاسفانه در استان فارس و شهر شیراز موضوع سرمایه گذاری در این بخش جا نیوفتاده است و ما در کمیته سرمایه گذاری فتاوری اطلاعات و ارتباطات این اتاق تلاش می کنیم چارچوب هاي مناسب براي اين مهم را طراحی و با همكاري بازيگران اكوسيستم فاوا استان آن را عملياتي كنیم.
راهدار ادامه داد: این کمیسیون در دوره نهم اتاق بازرگانی فارس با رویکرد حمایت از کسب و کارهای نوین ،استارتاپ ها و شناسایی معضلات و رفع آنها تشکیل شده که مسایل تخصصی این بخش در پنج کمیته تخصصی این کمیسیون پیگیری می شود.
مهرداد سهرابی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس نیز در این جلسه گفت: کارآفرین و یا تیم استارت آپ باید سرمایه گذار را قانع کند که ایده کسب و کار آن میتواند در حال و آینده بازار جذاب و پر رونقی را داشته باشد که استارت آپ های نوآور و خلاق بیشتر مورد استقبال سرمایهگذاران قرار می گیرند.
وی با تشریح اینکه ارتباط معنادار و دوسویه ای بین استارت آپ ها و سرمایه گذار وجود دارد عنوان داشت: درصورتی که ارتباط مثبت و همسویی مابین سرمایهگذار و تیم استارت آپ ایجاد شود امکان همکاری بین این دو خیلی بهتر پیش خواهد رفت و سرمایهگذار درگیر روند کار خواهد شد.
سهرابی با تاکید بر ظرفیت های فوق العاده در بخش استارت آپ استان فارس تصریح کرد: استارت هایی که برای سرمایه گذاری معرفی می شوند دارای پتانسیل های خوبی در بازار هستند که در صورت حمایت مالی می توانند موفقیت بسزایی داشته باشند.
در ادامه این جلسه سید مهدی نصیری نیز گفت: برای تامین مالی از طریق بازار سرمایه باید مقدار ارزش گذاری استارت آپ ها کاملا واضح باشد و سرمایه گذاران و سهام داران خرد و کلان بدانند که محصول آنها در کدام بازار عرضه می شود و آیا سهمی که خریداری می کنند در برابر مبلغی که می دهند ارزنده است یا خیر.
وی با بیان اینکه بهبود اکوسیستم کارآفرینی در تقویت زیرساختها، توسعه کسبوکارها موثر است افزود: در همسو شدن مسیر سرمایه گذار و استارت آپ سلامت کار و شفافیت مسیر و اهداف، بسیار حائز اهمیت است
طرح ایده گروه سرمایه گذاران ایده از مردادماه سال 1394 ارائه شد و جذب سرمایه گذار در اردیبهشت سال 1395 انجام شد. هدف گروه کارایا ایجاد بستر پایدار برای سرمای هگذاری بخش خصوصی در توسعه کارآفرینی و کسب و کارهای نوپا می باشد.از جمله دستاوردهای تیم کارایا می توان سرمایه گذاری روی ۱۱ تیم استارتاپی،سرمایه گذاری در حدود ۴ میلیارد تومان ،حضور بیش از ۴۰ سرمایه گذار نیک اندیش و بررسی بیش از ۶۴۰ طرح تا به امروز را عنوان کرد.
برگشت مناسب سرمایه و کسب درآمد، فعال بودن و احساس مفید بودن از جمله انگیزه سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا می باشد.
انتهای پیام/