روایت جعفر قادری از تحولات مدیریتی 8 سال گذشته استان فارس

8 بهمن 1391 ساعت 11:16




نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلایل بسیاری تغییر مدیران استان فارس در زمان فعلی را صلاح نمی‌دانم.

جعفر قادری اظهار داشت: شاید مدیران فعلی اشکالاتی داشته باشند، اما هم اکنون برای تغییر و تحول مناسب نیست.
وی افزود: برخی از نمایندگان فارس از سفرهای خارجی مدیران به کشورهای غیرضروری انتقاد دارند، اما در شرایط فعلی با توجه به فضایی که بر دولت حاکم است فشار برای تغییر و تحول به اتفاقات بهتر منجر نمی‌شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زمان کمی تا پایان دولت وجود دارد و نگاه‌های تند و انحرافی جریان حاشیه دولت حتی در صورت فراهم شدن زمینه تغییر، با فرد جدید همکاری خوبی نخواهد داشت.
سخنگوی کمیسیون تولید ملی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با این وضع در صورت تغییر مدیریت این استان، ثبات و آرامش حداقلی که اکنون در فارس وجود دارد از بین می‌رود.
عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شیراز بیان داشت: نخستین دوره دولت احمدی‌نژاد در استان فارس کارهای زیرساختی و زیربنایی خوبی انجام شد.
قادری ادامه داد: در دولت نهم تعامل خوبی بین نمایندگان و مدیریت اجرایی این استان وجود داشت و بخش خصوصی نیز پای کار آمد و فعالیت‌های زیرساختی خوبی مصوب و اجرایی شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در دولت دهم با تغییر و تحولات مدیریتی و آمد و رفت نیروهای کم‌تجربه که حداقل‌های لازم را نداشتند و پست‌های مدیریتی این استان را احراز کردند، لطمه بسیاری متوجه فارس شد.
به گفته رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، با این وجود در استان فارس نسبت به دولت‌های قبل از احمدی‌نژاد وضعیت بهتری ایجاد شد.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی برخی از نمایندگان نسبت به مدیریت کلان این استان انتقادات جدی دارند و حتی طرح‌هایی در زمینه تحقیق و تفحص از وزارت کشور را مطرح کرده‌اند.
قادری اضافه کرد: خود من نیز در زمینه بعضی از عزل و نصب‌ها و فعالیت‌های غیرضروری انتقاد دارم چرا که مدیریت این استان هماهنگی لازم را با نمایندگان نداشته و از نظرات آنان استفاده نشده است.
رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شهر شیراز در عزل و نصب‌ها و تحولاتی که اتفاق افتاده ما هیچ نقشی نداشته‌ایم و با ما مشورتی نشده است.
این مسئول اظهار داشت: به مدیریت اجرایی این استان توصیه می‌کنم یک مقدار تعامل خود را بیشتر و پیگیری‌ها در بحث‌های اقتصادی و کلان را جدی‌تر دنبال کند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دارا بودن بالاترین نرخ بیکاری، نسبت پایین تسهیلات به سپرده‌ها و پایین بودن نسبت ارزش افزوده بخش صنعت در فارس به کل ارزش افزوده بخش صنعت در کشور، قابل قبول نیست.
قادری در ادامه یادآور شد: کم‌توجهی به ظرفیت‌های بخش کشاورزی و کندی توسعه صنایع مرتبط با معدن باید مرتفع شود. همچنین مدیریت اجرایی این استان باید توان بیشتری گذاشته و مصوبات گذشته را به طور جدی دنبال کند.
این مسئول عنوان کرد: درست است که سهم منابع مالی بودجه‌ای که به استان فارس کمک می‌شود محدود بوده، اما باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده شده و مصوبات سفر مقام معظم رهبری و دولت اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: در فارس باید ساختارسازی‌هایی انجام شود، به دلیل اینکه فعالان اقتصادی این استان توانمند نیستند و باید توان آنها در کنار یکدیگر قرار گیرد تا بتوان کارهای بزرگی را انجام داد.
قادری بیان داشت: استانداری و مجموعه مدیریت فارس باید تلاش کنند تا این ساختارها شکل گیرد و سرعت انجام کارها در این استان بیشتر شود.
رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مسئولان این استان در چند ماه آینده گرفتاری‌هایی در زمینه مسائل انتخاباتی پیدا می‌کنند اما باید بیشتر زمان بگذارند و اصالت را به مباحث اقتصادی بدهند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: مدیریت این استان باید از مباحث اختلاف‌انگیز پرهیز کند، مانند برخی از ساخت و سازهایی که انجام شده و از ناحیه نمایندگان محل اشکال است.
منبع: فارس



کد مطلب: 2101

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/2101/روایت-جعفر-قادری-تحولات-مدیریتی-8-سال-گذشته-استان-فارس

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir