به گزارش
حافظ خبر، پارک علم و فناوری فارس برای تابستان 1398 اقدام به جذب تعداد بیش از 170 نفر کارآموز خواهد نمود.
در همین ارتباط ابوذر عفیفی پور، مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری فارس در
گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری علم و فناوری در شیراز گفت: پارک علم و فناوری فارس برای تابستان 1398 در هفت شهرستان استان فارس در تعداد بیش از 170 نفر کارآموز در مراکز رشد پارک علم و فناوری فارس در شهرستان های قیروکارزین، فسا، لارستان ، آباده، جهرم، استهبان و در مراکز رشد فناوری جامع، نفت گاز و پتروشیمی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و واحد موسسات در شیراز جذب خواهد کرد.
ابوذر عفیفی پور در خصوص رشته های مورد نیاز در این تابستان برای مجموعه های پارک علم و فناوری فارس عنوان کرد: گرایش های مختلف مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر در گرایش سخت افزار و نرم افزار، مهندسی شیمی، فناوری اطلاعات، حسابداری، عکاسی، گرافیک، زبان و ادبیات عربی، نقشه برداری، مهندسی صنایع، معماری، مدیریت، مهندسی ایمنی و بهداشت، میکروبیولوژی، مدیریت بازرگانی، مهندسی پلیمر، مهندسی الکتروتکنیک، دکوراسیون داخلی، مدیریت بازاریابی و فروش، ابزار دقیق، هنر، کشاورزی، صنایع غذایی، طراحی و دوخت، خبر و روابط عمومی از جمله رشته ها و گرایش های مورد نیاز شرکت ها و مجموعه های تحت نظر پارک علم و فناوری استان فارس برای جذب کارآموز در تابستان 1398 می باشد.
مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری فارس در مورد نحوه ثبت نام کارآموزان تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور بر اساس اطلاعیه پارک علم و فناوری فارس و شرکت های متقاضی کارآموز و رشتههای مورد نیاز آن ها، با مراجعه به معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل خود، پس از اخذ نامه معرفی جهت گذراندن دوره کارآموزی به محل پارک علم و فناوری واقع در شیراز، بلوار دکتر حسابی، شهرک آرین، خیابان فناوری و یا مراکز رشد وابسته به پارک علم و فناوری فارس در شهرستان های استان مراجعه نمایند.
به گزارش
خبرگزاری علم و فناوری از شیراز؛ پارک علم و فناوری فارس در شهریور ماه ١٣٨١ با استناد به مصوبۀ شورای عالی گسترش آموزش عالی، به منظور ایجاد زیر ساختهای مناسب، برای توسعۀ فناوری تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد.
رسالت راهبردى پارك علم و فناورى فارس، کارآفرینى و توسعۀ فناورى، به ویژه توسط فارغالتحصیلان دانشگاهها از طریق ایجاد شرکتهاى کوچک و متوسط و حمایت ازآنها تا تجارى کردن نوآورىها است. پارك علم و فناورى فارس با سه مرکز رشد تخصصى، یک مر کز رشد فناورى جامع، هفت مرکز رشد اقمارى و نوآورى و صندوق غیر دولتى پژوهش وفناورى فارس، تلاش دارد تا محیطى مناسب براى استقرار و حضور حرفهاى شرکتهاى فناور، شرکتهاى کوچک و متوسط، واحدهاى تحقیق وتوسعۀ صنایع و مؤسسات پژوهشى تامین کند. پارك علم و فناورى فارس مطابق با ماموریت خود، سعى در ایجاد فرصت هاى شغلى براى فارغ التحصیلان، فرصت هاى مشاوره اى براى اعضاى هیئت علمى دانشگاهها، استفاده از امکانات آزمایشگاهى، مشاوره، آموزش و رشد مؤسسات مستقر در پارك و فراهم کردن فرصت کارآموزى براى دانشجویان دارد.
از جمله اهداف پارک علم و فناوری استان فارس می توان به دستیابی به زیرساختهای مطلوب، برای جذب شرکتهای دارای فناوری ملی و بینالمللی، واحدهای تحقیق و توسعه و بخشهای پژوهشی کاربردی؛ فراهم نمودن شرایط برای دستیابی و بهرهمندی واحدهای فناور از دانش و فناوری روز دنیا؛ تحقق مؤثر زنجیرۀ ایده تا محصول، تجاری سازی یافتههای پژوهشی و کمک به شکلگیری و رشد شرکتهای نوپای نوآور و فناور، متناسب با نیازها و توانمندیهای منطقهای؛ بسترسازي جهت ايجاد فرصتهاي شغلي مناسب برای دانشآموختگان دانشگاهي در زمينههاي فناوري، ايجاد زمينۀ كارآفريني و حمايت از نوآوري و خلاقيت؛ خلق و توسعه و زمینهسازی انتشار فناوریهای نوین مبتنی بر مزیتهای منطقهای؛ ایفای نقش مؤثر در نظام ملی و منطقهای نوآوری و ایفای نقش موثر در فرایند خلق ثروت و توسعه منطقهای مبتنی بر فناوری اشاره کرد.
پارک علم وفناوری استان فارس با بهرهمندی از کارکنان متخصص، ماهر و با انگیزه و با استفاده از امکانات سختافزاری و نرمافزاری، و با تأکید بر کرامت انسانی، حقوق مالکیت فکری، اخلاق حرفهای، خلاقیت، نوآوری و یادگیری، مشارکت و کار تیمی به عنوان اصلیترین نهاد توسعۀ فناوری در استان و جنوب کشور فعالیت میکند.
این پارک به فراهم کردن بستر و زمینۀ لازم برای انسجام کارکردی، شبکهسازی، ایجاد انگیزش و مدیریت جریان دانش و فناوری در میان دانشگاهها، مراکز تحقیق و توسعه، شرکتهای خصوصی و بازار، به منظور توسعۀ فناوری به ویژه فناوریهای نوین میپردازد.
این پارک از طریق مراکز رشد و فرایندهای زایشی، ایجاد و رشد شرکتهای متکی بر نوآوری و فناوری متشکل از سرمایههای انسانی ماهر و کارامد، را تسهیل میکند.
این پارک زمینۀ مناسب برای تکمیل زنجیرۀ تبدیل ایده به محصول، تجاریسازی یافتههای پژوهشی، تبدیل دانش به ثروت و اشتغال دانشآموختگان را فراهم میکند.