به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی حافظ، چهارشنبه 22 اسفند و طی مراسمی درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی پروین دالکی، در مجتمع درمانی قطبالدین شیرازی افتتاح شد و آغاز به کار کرد.درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی مرحومه بانو پروین دالکی با زیربنای دو هزار و 400 مترمربع و اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان احداث شده است؛ از مجموع اعتبار هزینه شده، هفت میلیارد از سوی خانواده دالکی، سه میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز تامین شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آیین با قدردانی از خانواده خیرین تامین سلامت فارس، این استان را مرکز ارائه خدمات درمانی جنوب کشور دانست.
علی بهادر با بیان اینکه بیمارانی از نقاط مختلف کشور خصوصا استانهای جنوبی و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس برای دریافت خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به فارس و شیراز سفر میکنند، گفت: امیدواریم نیکوکاران همانند گذشته در ساخت و راه اندازی مراکز مختلف درمانی مانند بیمارستان ویژه کودکان و ارتقای سلامت مردم استان، دانشگاه علوم پزشکی را همراهی کنند .
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز حمایت نیکوکاران از بخش حوزه بهداشت و سلامت را مهم توصیف و اضافه کرد: امروزه مهارت پزشکان و حمایت خیرین تامین سلامت فارس باعث شده شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور معرفی شود .
علی اکبری نیکوکاران را به سرمایه های جامعه دانست و افزود: افتخار داریم که خیرین تامین سلامت فارس در امر ساخت و ساز مراکز بهداشتی و درمانی رتبههای برتر کشوری را به خود اختصاص می دهند .
او اضافه کرد: همه ما مدیون نیک اندیشانی هستیم که به واسطه اقدام نیک آنان مجمع خیرین سلامت توانسته است هر ساله تعداد زیادی از نیکوکاران کشور را برای ارایه خدمات به نیازمندان جذب کند .
اکبری ادامه داد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، خیرین کشور یکی از سرمایههای این مملکت به شمار میروند و هیچ وقت نباید تلاش آنان فراموش شود .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نیز یکی از آرزوهای دیرینه حوزه سلامت را راه اندازی و بهره برداری از یک درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در مناطق کمتربرخوردار و مرکزی شیراز عنوان کرد.
عبدالخالق کشاورزی گفت: پس از تعطیلی بیمارستان قطب الدین همه تلاش داشتند تا این مکان و این محیط به مرکزی برای ارایه خدمات درمانی در سطح مناسب و در شان مردم، تبدیل شود .
او گفت: فاز نخست این مرکز امروز با حمایت وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یکی از نیک اندیشان سلامت راه اندازی می شود .
کشاورزی گفت: تلاش می کنیم با اقدامات مناسب در سال 98 مردم این منطقه از ارایه خدمات در زمینه کلینیک های قلب و عروق، دیابت، فشار خون و سایر مسایل موجود، بهره مند شوند .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: 60 مطب یا اتاق پزشک در این مرکز قابل بهره برداری است و اصرار ما این است که بتوانیم کلینیک های سلامت محور در این مرکز طراحی کنیم و با کمک معاونت بهداشت دانشگاه و کمک متخصصان و اساتید دانشگاه، خدمات پیشگیری و ارتقای سلامت در کنار خدمات درمانی به مراجعان ارایه شود .
کشاورزی همچنین از بهره برداری بزرگترین مرکز دندانپزشکی شبانه روزی دانشگاه در حوزه درمان و مرکز آموزش احیای قلبی عروقی به عنوان تنها مرکز متمرکز کشور، در این محل خبر داد و نقطه قوت دانشگاه را تلاش برای ارتقای سلامت در نقاط مختلف و به ویژه مناطق کمتر برخوردار و محروم عنوان کرد .
کمک هزار و 400 میلیارد تومانی نیک اندیشان به حوزه سلامت فارس
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس نیز با قدردانی از خانواده بزرگ خیرین حوزه سلامت گفت: اگر همت، حضور و تلاش خیرین سلامت نبود شاید چالش های زیادی در مسایل مختلف حوزه سلامت داشتیم .
علی اکبر رامجردی افزود: در هر جایی که به خانواده بزرگ خیرین اعلام نیاز شده، آنان حاضر بوده اند و این مرکز سومین کار خیری است که در این مجتمع انجام شده است .
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس اضافه کرد: در مدت 17 سال گذشته، نیکوکاران حوزه سلامت بیش از هزار و 400 میلیارد تومان در حوزه سلامت استان فارس هزینه کردند که ارزش آن بسیار بیشتر از اعداد و ارقام است؛ از این مبلغ نزدیک به 800 میلیارد تومان در حوزه درمان بوده است.
رامجردی همچنین از مشارکت نیک اندیشان سلامت در ساخت و راه اندازی 54 پایگاه اورژانس و بیش از سه هزار تخت بیمارستانی در استان فارس، خبر داد.
ایسنا