نشست «هنرف فرهنگ و محیط زیست» با هدف بررسی نقش هنرمندان در توسعه محیط زیست در سالن همایش های شهر شیراز برگزار شد.
سخنگوی شورای شهر شیراز:
تعداد اتومبیلهای درحال عبور از هر خیابان از تعداد عابران پیاده بیشتر است
19 آذر 1396 ساعت 14:18
نشست «هنرف فرهنگ و محیط زیست» با هدف بررسی نقش هنرمندان در توسعه محیط زیست در سالن همایش های شهر شیراز برگزار شد.
به گزارش "حافظ نیوز"، دکتر «علی ناصری» رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در این همایش با بیان اینکه محیط زیست بزرگترین دارایی بشر برای تأمین نیازهای مادی و معنوی است، بر ضرورت حفاظت از این دارایی بزرگ تاکید کرد و گفت: اندیشه ها و رفتارهای سطحی نگرانه بین انسانی، فشار عظیمی را بر محیط زیست وارد ساخته است.
وی خاطرنشان کرد: فشارهای حاصل شده بر محیط زیست در حال تبدیل شدن به بزرگترین بحران های بشری است.
سخنگوی شورای شهر شیراز کمبود آب، از بین رفتن منابع طبیعی، کاهش جنگل ها و آلودگیها را عامل مهم مخاطره افتادن سلامت شهروندان دانست و گفت: مفهوم سلامتی بشر در سطح جهانی به عنوان یک شاخصه برای شرایط محیط زیست طبیعی و نیز موفقیت توسعه پایدار به کار میرود.
وی با بیان اینکه معیار دقیق توسعه بدون لحاظ جمعیت سالم ممکن نیست، خاطرنشان کرد: توسعه پایدار به عنوان یک اصل کلیدی، برای پیشرفت سلامتی محیطی، شناخته شده است. موفقیت، مساوات، سلامتی و محیط بهتر، عناصر مرتبطی برای دستیابی به یک آینده بهتر هستند.
وی با اشاره به اعلامیه سازمان ملل درخصوص محیط و توسعه و نگرانیها برای نقش انسانها در توسعه پایدار گفت: یکی از اقدامات محیط زیست حفظ منابع و صرفه جویی در مصرف منابع آب است ولی ما هنوز راهکار جامعی در ابعاد مختلف بهره وری از منابع طبیعیمان نداریم.
عضو هیات رئیسه شورای شهر شیراز رفتارهای همسو و منطبق با زندگی را مهمترین شاخصهای توسعه پایدار برشمرد و گفت: این رفتارها شامل نحوه استفاده مطلوب از حمل و نقل عمومی، استفاده از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر، مصرف آب و غذا و جلوگیری از توسعه و پخش منابع آلاینده است.
دکتر ناصری وضعیت حمل و نقل در شهرهای بزرگ کشور را فاجعه آمیز ارزیابی کرد و افزود: هم اکنون در شهرهای بزرگ تعداد اتومبیلهای درحال عبور و گذر از هر خیابان از تعداد عابران پیاده بیشتر شده است.
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری ادامه داد: دسترسی به آب پاک، بهداشت، مواد غذایی، آموزش، خدمات سلامت عمومی و حمل و نقل مهمترین نیازهای اساسی است که باید به آن توجه ویژه کرد.
وی ادامه داد: فعالیت ها برای افزایش دسترسی باید مشتمل بر تهیه زیربنا و ابزار اجرا باشد که به عنوان عناصر بنیادی در نظر گرفته می شوند و شامل بسته های کمکی و مالی به علاوه آموزش و ابتکارات جهت ارتقاء سطح سواد محیط زیستی جامعه میباشد.
وی با تاکید بر فراگیری دسترسی به نیازهای اساسی زیست محیطی ابراز کرد: سازمان ها و گروه های حامی محیط زیست از طریق برقراری استانداردها، محدودیت ها، و قوانینی در پی حفظ و بقای محیط زیست می باشند. با این وجود، به نظر می رسد که حفظ محیط زیست نیازمند برنامه ریزی بلندمدت تر، استراتژیک و هدفمندی است و نیاز به فرهنگ سازی و ایجاد بستر اخلاقی مناسب در جامعه دارد.
کد مطلب: 18386
آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/18386/تعداد-اتومبیل-های-درحال-عبور-خیابان-عابران-پیاده-بیشتر