ریشههای فتنه 88 و عوامل پدیدآیی حماسه 9 دی را بررسی می کنیم
حماسه 9دی؛
9 دی خروش مردمی است
9 دی 1395 ساعت 11:53
ریشههای فتنه 88 و عوامل پدیدآیی حماسه 9 دی را بررسی می کنیم
به گزارش "حافظ نیوز"،در سرمقاله شماره امروز روزنامه جوان آمده است:
9دی را باید گرامی داشت و از فراموش شدنش جلوگیری كرد زیرا حماسه بزرگ و تاریخی خلق شده در چنین روزی، نمایش قدرت فكری ملت ایران و قدرت نظام جمهوری اسلامی است. 9 دی، یك حماسه بینظیر تاریخی و تجلی «وحدت ملی» حول محور «ولایت فقیه» و رهبری حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) است.
مردم مؤمن و انقلابی ایران با خلق حماسه ماندگار و اعجاببرانگیز 9دی، دیانت، بصیرت، ولایتمداری، دشمنشناسی، وفاداری و تكلیفگرایی خود براساس اسلام ناب محمدی (ص) را به نمایش گذاشتند. به طور قطع روز 9 دی، یومالله است چراكه در این روز، ملت ایران تحت هدایتهای الهی و عنایات ائمه اطهار و خصوصاً حضرت اباعبداللهالحسین (ع)، بزرگترین توطئه خارجی و فتنه داخلی علیه انقلاب اسلامی و نظام ولایی را در هم شكست.
بنابراین 9دی را میتوان از نقاط عطف تاریخی در فرآیند و عرصه تقابل راهبردی و مبارزه مستمر و دائمی میان انقلاب اسلامی و ملت ایران، با نظام سلطه و شبكه استكبار دانست. تأمل در این نقطه عطف تاریخی نشان میدهد خودجوشی و مردمی بودن از ویژگیهای اصلی و برجسته این حماسه تاریخی است.
این خروش مردمی به صورت گسترده و فراگیر در سراسر كشور با حضور دهها میلیونی مردم نشئت گرفته از روحیه عاشورایی و انقلابی ملت ایران است. این خروش و حركت خودجوش، تجلی و تبلور همزمان تولی و تبری یك ملت مؤمن و انقلابی است. ملت ایران با خلق حماسه 9دی، خشم مقدس و انزجار خود را از دشمنان و استكبار از یك طرف، و میثاق، وفاداری و نصرت ولی فقیه را از طرف دیگر، به نمایش گذاشت. ملت ایران با این كار خود كه كاری بود كارستان، تمامی دوستان و علاقهمندان به انقلاب اسلامی در سراسر جهان را خوشحال كرد و عصبانیت استكبار و مزدورانش را برانگیخت.
جبهه استكبار در 9 دی سال 88 با مشاهده حماسه ملت ایران به شدت عصبانی شد و به همین دلیل و با هدف كمك به فتنهگران و مجازات مردم حماسهآفرین، وضع و تشدید تحریمهای ظالمانه علیه جمهوری اسلامی را در دستور كار خود قرار داد. شكست دادن فتنهای كه غربیها برای پدید آوردن آن در ایران بیش از 20 سال كار كرده بودند، كار بزرگ ملت ایران در 9 دی بود. امریكاییها و همپیمانانشان، هرگز تصور نمیكردند ملت ایران بتواند بزرگترین تهدید و توطئه علیه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی را به یك فرصت تبدیل كند.
اما ملت ایران این كار بزرگ را انجام داد و با افشای جریان نفاق جدید در جامعه اسلامی و جراحی غدههای سرطانی، انقلاب و نظام را برای چندین دهه بیمه كرد و زمینههای فتنه بعدی را از بین برد. با نگاهی تیزبین و بصیرتی نافذ، میتوان دریافت كه آن حادثه بینظیر در 9 دی، انقلاب را تداوم بخشید و عوامل ماندگاری این انقلاب توحیدی را تقویت كرد.
در یك كلام اگر بخواهیم عظمت حماسه 9 دی را فهم و درك نماییم، باید به ریشهیابی فتنه 88 بپردازیم و ماهیت و ابعاد این توطئه بزرگ و پیچیده را مورد توجه قرار دهیم. با كشف ماهیت فتنه و اهداف براندازانه آن، خیانت جریان فتنه و سران آن آشكارتر میشود. فتنه 88 از آنجا كه بیگانگان طراح اصلی آن از سالها قبل بودند، یك فتنه امریكایی ـ صهیونیستی است. عدهای تصور میكنند حوادث سال 88 در مقطع انتخابات و پس از آن، نزاع بین دو رقیب بود كه با اشتباهات مسئولان نظام و دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی همراه و خسارتبار شد. كسانی كه چنین تحلیلی را از حوادث آن سال ارائه میكنند و براساس چنین تحلیلهایی به دنبال رفع حصر برخی سران داخلی فتنه میباشند، یا ناآگاه و بیبصیرت هستند و یا خود به نوعی به اردوگاه فتنهگران تعلق خاطر دارند.
واقعیت این است كه حوادث سال 88، نه ریشه در مناظرهها و سوءتفاهمها دارد، نه ریشه در مسائلی چون واژههای مطرح شده از سوی رئیسجمهور وقت مانند كلمه «خس و خاشاك» دارد بلكه این حوادث بر اساس یك نقشه طراحی شده از قبل پدید آمد. نقشهای كه بیگانگان و خصوصاً امریكاییها، صهیونیستها و برخی از كشورهای اروپایی براساس تجاربشان در انقلابهای رنگی ایجاد و در كشورهایی چون اوكراین و گرجستان برای ایران هم طراحی كرده بودند.
غربیهای ناكام در شكست دادن انقلاب اسلامی و براندازی جمهوری اسلامی در دهه اول با توطئههایی چون كودتا، ترور رهبران انقلاب، غائلههای تجزیهطلبی و تحمیل یك جنگ هشتساله، به این جمعبندی رسیدند كه تنها راه شكست انقلاب و تضعیف و براندازی جمهوری اسلامی، قرار دادن مردم در برابر انقلاب و نظام اسلامی است.
آنان براساس چنین نظریه و راهبردی مجموعهای از اقدامات را از دهه دوم انقلاب به بعد برای زمینهسازی جهت فروپاشی از درون انجام دادند. در دوره اصلاحات، غربیها نیروهای داخلی مستعد را برای انجام تغییرات اساسی در ایران شناسایی و با آنان ارتباط برقرار كردند. اجلاس برلین در سال 1379، یكی از نمونههای این ارتباط است.
مؤسسات، سرویسهای جاسوسی و سفارتخانههای غربی در گذر زمان با شناسایی، ارتباطگیری و زمینهسازی پس از 20 سال كار و سرمایهگذاری و ایجاد شبكههای ماهوارهای، به این جمعبندی رسیدند كه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری زمان مناسبی برای اجرای یك انقلاب رنگی در ایران است.
جریان اشرافیت قدرتگرا و تمامیتخواه، با استخدام جریانهای روشنفكری غربگرا و عناصری از نیروهای با سابقه انقلابی كه دچار دگردیسی معرفتی شده بودند، بازیگری در داخل كشور برای اجرای انقلاب رنگی و انجام یك كودتای مخملی در ایران را بر عهده گرفت.
رفتارشناسی جریان فتنه و عوامل اصلی آن نشان میدهد كه آنان از سال 1387 و چندین ماه مانده به انتخابات در 22 خرداد 1388 طبق نقشه انقلاب رنگی، به مقدمهسازی برای ایجاد تردید در مردم نسبت به سلامت انتخابات روی آوردند. تشكیل كمیته صیانت از آرا برای اولین بار در تاریخ انقلاب اسلامی در اواخر سال 1387 در فضای القای شبهه نسبت به سلامت انتخابات و امانتداری نظام از رأی مردم یك نمونه از این اقدامات است.
شبكهسازی اجتماعی در فضای مجازی، انتخاب یك رنگ شبیه انقلابهای رنگی در دیگر كشورها، تحریك هواداران و تمرین به صحنه آوردن آنان با شعارهایی چون «اگر تقلب نشه، میرحسین رئیسجمهور میشه» و «اگر تقلب بشه، ایران قیامت میشه»، همگی در روزهای منتهی به انتخابات، حكایت از متفاوت بودن انتخابات سال 1388 با تمامی انتخابات پیشین مینمود. نظرسازیها مبتنی بر پیروزی قطعی آقای موسوی و انتشار گسترده آن در رسانههای داخلی و شبكههای ماهوارهای و فضای مجازی، اعلام پیروزی از سوی موسوی قبل از شمارش آرا، بخش دیگری از این سناریوی خطرناك بود.
ادعای تقلب و درخواست ابطال انتخابات از سوی موسوی، كروبی و افراد و گروههای همسو با آنان، بخش اصلی این سناریو بود. كلیدواژه «تقلب» در انتخابات دروغ بزرگی بود كه جریان فتنه با تمركز بر آن، تصور میكرد با شعار دفاع از حقوق و رأی مردم آنان را به خیابانها كشانده، با لشكركشیهای مستمر خیابانی، انجام تحصنها و گسترش نافرمانی مدنی، میتواند نظام اسلامی را تسلیم خود و حامیان خارجیاش نماید.
این تصور كه فریب مردم در نقطه كانونی آن قرار داشت و جریان فتنه متكی به شعارها و سابقهای كه در انقلاب داشت معتقد بود نتیجه خواهد داد، سبب شد فتنهگران بیرحمانه و نانجیبانه، تمامی ارزشها، امام، رهبری، اسلام و جمهوریت نظام را مورد هجوم قرار دهند. آنان به چیزی جز پیروز شدن در این مسیر خائنانه نمیاندیشیدند، فلذا تمامی پلهای پشت سر را برای بازگشت به دامان نظام و ملت به دست خود خراب كردند.
حرمتشكنی روز عاشورا، نقطه اوج خراب كردن این پلهای پشت سر است اما برخلاف تصور آنان، ملت ایران پس از حرمتشكنی روز عاشورا از سوی جریان فتنه، به صحنه آمد و با خلق حماسه 9 دی، شعلههای فتنه را فرو نشاند و بدین صورت بزرگترین و خطرناكترین توطئه علیه انقلاب اسلامی را در هم شكست.
انتهای خبر/111
کد مطلب: 16129
آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/16129/9-دی-خروش-مردمی