از حدود یک ماه پیش زمزمه های برگزاری یک تئاتر به نام (خشکسالی و دروغ ) در فضای فرهنگی شیراز به گوش می رسید تا اینکه تبلیغات این تئاتر در شیراز آغاز شد.
چیزی که این تئاتر و فعالیت هنری را از دیگر فعالیت های مشابه مجزا می کند ، حضور باران کوثری به عنوان بازیگر نقش اصلی زن در این تئاتر است. نگاهی بر فعالیت های وی و جریان سینمایی حامی فتنه طی دو سال اخیر پرده از راز این حساسیت کنار خواهد زد.
پس از ادعای واهی تقلب از سوی فتنه گران ، عده ای محدودی از اصحاب سینما اعم از بازیگران و کارگردانان در اقدامی هماهنگ به حمایت از فتنه روی آوردند. در اولین اقدام استفاده از نمادهای فتنه در مناسبت های مختلف و مکان های عمومی در دستور کار این عده محدود و متوهم قرار گرفت.
در گام بعدی ، به مناسبت های مختلف اقدام به انجام مصاحبه های چند پهلو و بعضا کنایه آمیز با موضوع زیر سوال بردن سلامت انتخابات و توهین به ارکان نظام نمودند. مانند اظهارات کینه جویانه تهمینه میلانی در برنامه هفت و اظهارات و مصاحبه های برخی دیگر از بازیگران و کارگردانان.
و در گام نهایی تحریم فیلم هایی که به تشریح حقیقی شرایط اجتماعی و واقعیات پشت پرده فتنه 88 می پرداخت. این تحریم شامل عدم حضور در این فیلم ها و تحریم و بایکوت بازیگران و دست اندر کاران حاضر در این فیلم ها می شد. تا جایی که حامد کمیلی برای خروج از این بایکوت بوجود آمده علنا در برنامه هفت بابت بازی در فیلم ( پایان نامه ) عذرخواهی کرد! اما در این بین برخی بازیگران که بر اساس اعتقادشان در این فیلمها به ایفای نقش پرداختند مورد بایکوت و حتی هجمه اعضای این گروه فاشیستی قرار گرفتند! تا جایی که بعضا برای ادامه فعالیت بازیگری از سوی این گروه دچار محدودیت شدند تا جایی که علی رام نورایی بازیگر شاخص فیلم قلاده های طلا توسط باران کوثری مقابل تئاتر شهر در تهران مورد ضرب و شتم قرار گرفت...
نقش باران کوثری در این گروه نقش بارزیست! این که اعضای این گروه بر مبنای کدام منطق و حجت شرعی دست به چنین اعمالی می زنند مهم نیست ، بلکه مهم این است که فتنه گران و حامیان آنها نیک بدانند که در شیراز راحت و آسوده نخواهند بود و رفتار فتنه گرانه آنها حداقل در سومین حرم اهل بیت (ع) برای آنها هزینه خواهد داشت.