اطلاق واژه یوم الله در شانیت اشخاصی چون ولی فقیه است و هر فعال سیاسی چپ و یا راست در این کشور، حق ندارد روزهایی که مردم به گرایش سیاسی وی رای می دهند را مطابق میل و نظرش، یوم الله بنامد.
دارا کیانی: ایران سه یوم الله دارد؛ ۲۲ بهمن ۵۷، ۲ خرداد ۷۶ و ۲۴ خرداد ۹۲
تاملی بر اظهارات عجیب و تاسف برانگیز مدیرکل بازرسی استانداری فارس
9 شهريور 1395 ساعت 8:20
اطلاق واژه یوم الله در شانیت اشخاصی چون ولی فقیه است و هر فعال سیاسی چپ و یا راست در این کشور، حق ندارد روزهایی که مردم به گرایش سیاسی وی رای می دهند را مطابق میل و نظرش، یوم الله بنامد.
حافظ نیوز/ سرویس سیاسی مقدمه "انقلاب اسلامی ایران، در طول تاریخ خود همواره با ریزش ها و رویش های فراوانی مواجه بوده است.
چه بسیار مسئولان ارشد و یا منصوبان و نزدیکان عالی رتبه ترین مقامات نظام اسلامی که طی سه دهه گذشته، با تخطی و انحراف از اصول و آرمانهای انقلاب راه دیگری را پیموده اند و در آزمون ولایت مداری نمره مردودی گرفته اند.
چه بسیار مسئولان ارشد و یا وزیرانی که طی دهه های گذشته، نان و نمک انقلاب اسلامی و ولایت فقیه را خورده اند و نمکدان شکسته اند و با وقاحت تمام، ضمن پشت کردن به آرمانهای نظام اسلامی بر روی ولایت فقیه شمشیر کشیده اند.
اینان اما در برابر امواج خروشان و اراده مستحکم ملت همواره سرنوشتی جز فراموشی و اضمحلال نداشته اند و قطار انقلاب اسلامی در طی حرکت بالنده و بی وقفه خود، بارها اثبات کرده است که در هیچ ایستگاهی برای آنها که جا می مانند توقف نخواهد کرد و اگر کسی از قطار انقلاب پیاده شد و یا جا ماند؛ این گناه خود اوست! و نه ملتی که برای نیل به آرمانها و تحقق ارزشها لحظه ای توقف و درنگ نمی کند."
در روزهایی که مزین به نام هفته دولت است و دولتمردان در این ایام معمولا به تشریح عملکرد و دستاوردهای قوای اجرایی می پردازند، اظهار نظر عجیب و تاسف برانگیز یکی از مسئولان استانداری فارس موجی از واکنشها را در فضای سیاسی و رسانه ای استان برانگیخته است.
دارا کیانی مدیرکل بازرسی استانداری فارس در مراسم روز کارمند در خرم بید گفت: «بنده معتقدم روزها بر دو گونه اند یوم الله و یوم الانسان. ما در کشور چندین روز یوم ا... هم داشتیم .اولین یوم الله ۲۲ بهمن است. روزی که ژاندارم منطقه در مقابل خروش مردم شکست خورد. دومین یوم الله ۲ خرداد ۷۶ است. روزی که مردم آمدند پای صندوق های رای و کسی را انتخاب کردند علی رغم نظر حاکمیت.سومین یوم الله ۲۴خرداد۹۲ و انتخاب آقای روحانی به ریاست جمهوری ست.»
در این باره ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد:
نخست آنکه مدیرکل محترم بازرسی استانداری فارس از کجا می داند که در سال ۷۶، نظر حاکمیت (بخوانید رهبری) مخالف نظر مردم بوده است؟
آیا ظلمی بالاتر از این می توان در حق ولی فقیه مرتکب شد که به وی، چنین نسبت هایی دهیم و عنوان کنیم که ایشان در فلان انتخابات، نظری مخالف نظر مردم داشته است؟ آیا مقام معظم رهبری بارها و در موسم انتخابات های مختلف اعلام نکرده اند که از رای و نظر ایشان در انتخابات، هیچکس جز خود ایشان اطلاع ندارد و این تصور که رهبری به برخی خواص، برای انتخاب مصداق معرفی می کنند تصوری غلط و باطل است؟
دومین نکته نیز آنکه جدا از آنکه روزهایی چون دوم خرداد ۷۶ را فارغ از گرایشات سیاسی، یوم الله بدانیم یا ندانیم، باید به این نکته اذعان شود که اطلاق واژه یوم الله در شانیت اشخاصی چون ولی فقیه است و هر فعال سیاسی چپ و یا راست در این کشور، حق ندارد روزهایی که مردم به گرایش سیاسی وی رای می دهند را مطابق میل و نظرش، یوم الله بنامد و از حریم قدسی ایام الله در جهت منافع شخصی خود بهره برداری کند.
"حافظ نیوز" بر این باور است که غاطبه کارمندان دولت در استان و به ویژه استانداری فارس، افرادی خدوم و ولایتمدار هستند و گمان می رود چنین اظهار نظری، حاصل سوء تفاهم در بیان و یا نهایتا نظر شخصی یک فرد بوده است.
بنابراین، پایگاه خبری تحلیلی "حافظ" آمادگی دارد فارغ از هرگونه پیش داوری، جوابیه مدیرکل محترم بازرسی استانداری فارس و یا روابط عمومی این نهاد خدوم را منتشر نماید.
منبع خبر: شیرازه
کد مطلب: 15047
آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/15047/تاملی-اظهارات-عجیب-تاسف-برانگیز-مدیرکل-بازرسی-استانداری-فارس