اردوی جهادی کارگاهی برای تربیت انسان بصیر، کارآمد و جریان ساز اجتماعی است
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس:
مناطق محروم، دانشگاه عملی دانشجویان جهادگر است
2 شهريور 1395 ساعت 11:54
اردوی جهادی کارگاهی برای تربیت انسان بصیر، کارآمد و جریان ساز اجتماعی است
به گزارش حافظ نیوز،مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس مناطق محروم را دانشگاه عملی جهادگران دانشجو دانست و گفت: اردوی جهادی کارگاه موفقی برای تربیت انسان مومن، بصیر، کارآمد و جریان ساز اجتماعی است.
اسماعیل قزل سفلی در جلسه ستاد اردوهای جهادی بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به تاریخچه بسیج سازندگی و اردوهای جهادی اظهار داشت: اردوهای جهادی با اهداف خدمترسانی به مناطق محروم و کم برخوردار، محرومیت زدایی، تحکیم روحیه کار و تلاش، مطالبه گری، کمک به کارآمدی نظام اسلامی و ترویج تفکر بسیجی برگزار می شود.
وی، بسترسازی برای تربیت مجموعه ای از مدیران جهادی تراز انقلاب اسلامی، آشنایی با الگوی کارجهادی، توانمندسازی مناطق کم برخوردار و زمینه سازی برای حضور کارآمد و اثربخش متخصصان و نخبگان در جامعه را از اهداف اردوهای جهادی برشمرد و با تاکید بر استفاده از ظرفیت های ملی و انقلابی در رفع مشکلات و موانع پیشرفت مناطق کم برخوردار گفت: مناطق محروم دانشگاه عملی جهادگران دانشجو است.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس با تاکید بر نقش آفرینی در اقتصاد مقاومتی، تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی در این زمینه توسط دانشجویان جهادگر بسیجی اضافه کرد: توانمندسازی و فراهم سازی بستر ایجاد اشتغال در راستای استفاده حداکثری از سرمایه های انسانی و زمینه سازی مهاجرت معکوس را می توان با برگزاری اردوهای جهادی محقق کرد.
قزل سفلی در ادامه با بیان اینکه 78 گروه جهادی وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه های فارس فعالیت می کنند، از اعزام 3 هزار200 دانشجوی بسیجی این استان در قالب اردوهای 10 روزه، هفت، سه و یک روزه به مناطق محروم و کم برخوردار برای خدمترسانی در تابستان سال جاری خبر داد و تصریح کرد: دانشجویان اعزامی به اردوهای جهادی دانشجویی در عرصه های عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی، آموزشی و ترویجی، تربیتی، کارآفرینی، اقتصاد مقاومتی، مطالبه گری از مسئولان، علمی و... فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه دانشجویان جهادگر بسیجی استان فارس در عرصه عمرانی به ساخت مسجد، مدرسه، خانه عالم، خانه برای مستمندان، حمام، سرویس بهداشتی، غسال خانه و ... مشغول هستند افزود: برپایی کلینیک سیار، ویزیت رایگان تخصصی و فوق تخصصی بیماران، توزیع داروی رایگان، معاینه و درمان دام ها از جمله فعالیت های دانشجویان در عرصه بهداشتی و درمانی در مناطق محروم است.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس، مشاوره فردی و گروهی، برگزاری کارگاه های سبک زندگی اسلامی، ازدواج، فرزندداری، همسرداری، طلاق، نفوذ وهابیت و آسیب های اجتماعی برای اهالی مناطق کم برخوردار از مباحثی برشمرد که دانشجویان شرکت کننده در اردوهای جهادی به آن می پردازند ادامه داد: قالیبافی، چرم سازی، گل سازی، خیاطی، زنبورداری، پرورش بلدرچین، مرغ بومی و... از جمله اقداماتی است که در زمینه اقتصاد مقاومتی در مناطق محروم توسط دانشجویان جهادگر بسیجی انجام شد.
قزل سفلی در ادامه با بیان اینکه برگزاری یادواره های شهدا، برنامه های فرهنگی، ورزشی، برپایی نماز جماعت از جمله فعالیت های دیگر دانشجویان جهادگر در مناطق هدف است گفت: آموزش احکام، قرآن، تدریس دروس پایه، انجام تحقیقات علمی پروژه های روستا، آموزش مشاغل خانگی، صنایع دستی، پرورش قارچ، آموزش بهره وری صحیح از ظرفیت های موجود در منطقه، ساخت و مرمت سیستم آبرسانی، کانال کشی آب شرب و کشاورزی، ساخت مخازن آب، بهسازی، مرمت و تعریض راه های روستایی از دیگر فعالیت های گروه های جهادی دانشجویی استان فارس در مناطق کم برخوردار است.
وی از عشق، ایمان، همت و بصیرت به عنوان عوامل اصلی کارجهادی نام برد و تصریح کرد: اردوی جهادی کارگاه موفقی برای تربیت انسان مومن، بصیر، کارآمد و جریان ساز اجتماعی است.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس اضافه کرد: اردوی جهادی فرصتی برای کسب تجربه، ارتقای کمی و کیفی بینش، تعمیق و تقویت بصیرت سرمایه های انسانی است.
انتهای پیام/
کد مطلب: 14935
آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/14935/مناطق-محروم-دانشگاه-عملی-دانشجویان-جهادگر