سید حسین ذوالانوار در نشست خبری تصریح کرد:

بیش از چهار میلیارد تومان اعتبار شیراز را در حوزه‌های معنوی و اعتقادی مظلوم هزینه کردم/ عدم دعوت نمایندگان برای حضور در جلسه تصمیم‌گیری اعتبارات ماده 180

9 آذر 1394 ساعت 15:33

نماینده مردم شیراز در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم در مجلس گفت: سال گذشته 2 درصد بودجه عمرانی کشور 242 میلیارد تومان بود و امسال که 3 درصد شده باید نصف 242 میلیارد تومان به 251 میلیارد تومان افزوده می‌شد که نشده است.


به گزارش "حافظ نیوز"، سید حسین ذوالانوار در نشست خبری با اشاره به اعتبارات و بودجه عمرانی استان فارس گفت: سال گذشته اعتبارات استان از این محل، 242 میلیارد تومان بود که امسال به 251 میلیارد تومان رسیده و باید در مورد آن اعتراض کنیم که سال گذشته 2 درصد بودجه عمرانی کشور 242 میلیارد تومان بود و امسال که 3 درصد شده باید نصف 242 میلیارد تومان به 251 میلیارد تومان افزوده می‌شد که نشده است.

به گفته وی، سال گذشته اعتبار شیراز برای هر چهار نماینده 35 میلیارد تومان بود که من بیش از چهار میلیارد تومان آن را در حوزه‌های معنوی و اعتقادی مظلوم هزینه کردم، اما امسال با وجود افزایش 10 درصدی بودجه کشور، سهم شیراز از اعتبارات ماده 180 به 25 میلیارد تومان رسیده است.

نماینده شیراز با اشاره به عدم حضور نمایندگان در جلسه تصمیم‌گیری اعتبارات ماده 180 گفت:  دولت موظف است از نمایندگان برای حضور در جلسه تصمیم‌گیری اعتبارات ماده 180 دعوت کند که این کار انجام‌نشده است.

وی کاهش اعتبارات صدا و سیما را ناشی از دو عامل کمبود اعتبارات و درآمدهای دولت به واسطه کاهش درآمدهای نفتی و هم‌جهت رویه و اهداف صدا و سیما با خواسته‌های دولت اعلام کرد.

ذوالانوار با بیان اینکه از این اعتبار چهار میلیارد و 400 میلیون تومان به نوسازی مدارس، چهار میلیارد و 120 میلیون تومان برای آبفا، سه میلیارد و 54 میلیون تومان به راه و شهرسازی، دو میلیارد و 480 میلیون تومان به آب روستایی و یک‌میلیارد و 400 میلیون تومان به احداث ساختمان‌های میراث فرهنگی اختصاص‌یافته است، گفت: در فصول بودجه 25 میلیارد تومانی این ماده برای شیراز یک مسجد دیده نشده یا حتی یک مورد کمک به حوزه‌های علمیه و بقعات متبرکه دیده نشده است.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه  با اشاره به دفن چند هزار تُن سیب‌زمینی در فارس گفت: پس از خرید تضمینی محصولات زراعی اگر دولت بتواند آن را بفروشد که بسیار خوب است، اما اگر امکان فروش نباشد باید هیئتی از وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی، بهداشت، برنامه‌وبودجه و کشاورزی برای آن تصمیم بگیرند.

وی بیان کرد: در شرایط فعلی این جلسه در استان‌ها منعقد نمی‌شود و بارها تقاضا کردیم که این اختیار به فرمانداران، امام‌جمعه و مقامات شهرستانی تفویض و تصمیم این مقامات توسط استاندار تایید شود تا این نعمت‌ها اینگونه تلف نشود.

نماینده شیراز با بیان اینکه این اقدام در دولت‌های قبل نیز انجام می‌شده و دولت باید سازوکار ارائه این محصولات به هر قیمت یا مجانی بودن آن را بر عهده شهرستان‌ها بگذارد تا زمان نبرد و محصولات تلف نشود، گفت: در شرایط فعلی مسئولان شهرستان به جهاد کشاورزی نامه می‌دهند، جهاد باید با مسئولان وزارت کشاورزی در تهران هماهنگ کند و وزارت کشاورزی هم باید سه وزارتخانه دیگر را با مکاتباتی هماهنگ کند تا جلسه منعقد شود و این افراد در تهران انبار سیب‌زمینی فلان شهرستان را نمی‌بینند و محصول در این فرایند زمان‌بر فاسد می‌شود که این روند و بخشنامه نادرست است و باید اصلاح شود.

به گفته ذوالانوار، در این زمینه کار حتی نباید به استانداری‌ها تفویض شود، چراکه استاندار هم نمی‌تواند کارهای خود را رها کند و به انبار سیب‌زمینی سرکشی کند، بلکه فرماندار و سایر مسئولان شهرستانی باید تصمیم بگیرند و تصمیم را به اطلاع استانداری برسانند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با اشاره به وضعیت آلودگی هوای ایران به سبب صنایع آلاینده و تعداد بالای خودروها و افزایش دما گفت: آلودگی هوا علاوه بر آن که انواع بیماری‌ها و آسیب‌های جسمی و روانی را متوجه مردم می‌کند از نظر مادی نیز خساراتی را برای کشور به همراه دارد.

وی با تاکید بر ایجاد راهکارهای زیست‌محیطی گفت: در شرایط فعلی با توجه به آن‌که 1.1 سانتی‌گراد افزایش دما در کشور رخ‌داده شاهد شتاب گرفتن روند خشکسالی و خشک شدن منابع آبی به این دلیل نیز هستیم.

ذوالانوار اضافه کرد: وزارت نیرو با توجه به این موضوع، نیروگاه‌ها را به سیکل ترکیبی بدل کرد که در نتیجه تولید دی‌اکسید کربن در کشور، سه میلیون و 400 هزار تُن کاهش یافت و اگر وزارت نفت نیز برای مهار و تبدیل انرژی مشعل‌های سوزان خود اقداماتی را در دستور کار قرار می‌داد، نتایج بیشتری در این حوزه حاصل می‌شد.

وی با تصریح بر استفاده از وسایل نقلیه برقی بیان کرد: با توجه به بی‌استفاده بودن برق ایران در ساعات نیمه‌شب تا صبح بدون احداث نیروگاه جدید، می‌توان تا یک‌میلیون دستگاه خودرو و موتورسیکلت برقی را با همان برق بی‌استفاده شب شارژ کرد که در کاهش آلودگی و کاهش وابستگی به سوخت وارداتی انقلاب ایجاد می‌کند.

به گفته نماینده شیراز، شهرداری تهران 40 میلیارد تومان اعتبار برای خرید موتورسیکلت برقی در نظر گرفته و لازم است، شهرداری شیراز نیز به عنوان شهری که شهره به هوای خوب و پاک بوده، اقدامات خود برای برقی‌کردن ناوگان حمل‌ونقل عمومی را تسریع کند.

وی خاطرنشان کرد: یک کیلو وات برق شاید کمتر از 100 تومان قیمت دارد و برای هفت کیلومتر طی طریق یک خودرو کافی است درحالی‌که یک لیتر بنزین با بیش از یک‌هزار تومان قیمت، 12 کیلومتر طی مسیر را ممکن می‌سازد و از این نظر استفاده از خودروی برقی از نظر هزینه مصرف‌کننده نیز بسیار به‌صرفه خواهد بود ضمن این‌که جعبه‌دنده و گیربکس و بسیاری از مشکلات و نیاز به تعمیرات و مسائل خودروهای فعلی را ندارد.

ذوالانوار تصریح کرد: این قبیل اقدامات در ذیل تدابیر اقتصاد مقاومتی است که در این زمینه می‌توان مثال‌های بسیاری ذکر کرد، چنان‌که با توجه به آن‌که دوام جاده‌های بتون آرمه بیش از 100 سال است و دوام آسفالت حداکثر 25 تا 30 سال و قیمت بتون آرمه که در داخل کشور تولید می‌شود، 30 درصد ارزان‌تر از آسفالت خواهد بود و از سویی با بتون آرمه شدن جاده‌ها و خیابان‌های شهرها می‌توانیم، قیری که صرفه‌جویی می‌شود را به خارج صادر کنیم.

وی در خصوص فضای بعد از برجام و ضرورت‌های این فضا، گفت: امروز اگر نگاه خود را به سوی غرب معطوف کنیم، در افق این نگاه چیزی جز حسرت و پشیمانی و گریه، نصیب ما نخواهد شد.

ذوالانوار با یادآوری اینکه تحریم‌ها و کاهش قیمت نفت موجب معطوف شدن توجه به توان داخلی شده است، گفت: اگر اتکا ما به توان و پتانسیل‌های داخلی معطوف شود، به‌حتم اقتصاد ایران شکوفا خواهد شد.

به اعتقاد این نماینده اصولگرای مجلس، دولت‌مردان ما اگر توجه خود را به توانمندی‌های داخلی بیشتر کنند همه گونه توانمندی وجود دارد، چنان‌که در همین شیراز می‌توانیم بهترین بالگردها و ادوات نظامی در حد جهانی را تولید کنیم و تنها باید به توان داخلی باور داشته باشیم و در این زمینه کارکنیم

نماینده شیراز در ادامه با اشاره به کم‌توجهی دولت به بخش فرهنگ و اعتقاد تصریح کرد: مناسب است که حداقل رسانه‌ها فرهنگ‌سازی کنند که خیران و واقفان به این حوزه‌ها اهمیت بیشتری دهند.

ذوالانوار اضافه کرد: در شرایط فعلی اگر بتوانیم نیت واقفان را به حوزه‌های بهداشت و درمان، امر به‌ معروف و نهی از منکر با مصادیق گسترده آن، مبارزه با فقر، کمک به ورزش برای پیشگیری از اعتیاد جوانان، وقف برای کمک به ایجاد شبکه‌های ماهواره‌ای شیعی، کمک به طلاب و حوزه‌های علمیه و ... سوق دهیم در ارتقای فرهنگ و اعتقاد جامعه بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

وی بیان کرد: در این زمینه باید فرهنگ‌سازی شود که واقفان بدانند در کنار حوزه‌هایی مانند اطعام هیئات و مجالس عزاداری که گاه اشباع‌شده می‌توان وقف‌هایی را برای جلوگیری از خروج نخبگان از کشور انجام داد و جوانان خوش‌فکر را با اجرایی شدن ابتکاراتشان دلگرم کرد.

ذوالانوار گفت: منابع وقف اگر درست هدایت شود، یک پشتوانه قوی فرهنگی و اعتقادی برای جامعه ایجاد کرده‌ایم و واقفان ما باید بدانند که قیام اباعبدالله‌الحسین(ع) در تمام ابعاد زندگی انسان‌ها حرف دارد و می‌توان حوزه‌های وقف را با توجه به نیاز جامعه توسعه داد.
 
ذوالانوار با تصریح بر مظلومیت فرهنگ ادامه داد: رویش و ریزش‌ها محصول هزینه است؛ ازاین رو جا دارد، مباحث فرهنگی در دولت‌ها جدی‌تر گرفته شود و اعتبارات بیشتری به آن اختصاص یابد.

نماینده مردم شیراز گفت: دولت‌ها از ابتدای انقلاب کمک‌های بسیار اندکی به موجودیت معنوی و اعتقادی کشور در حوزه‌های علمیه کرده‌اند، چنان‌که یک طلبه‌ مجرد حدود 150 هزار تومان شهریه می‌گیرد و پس از 10 سال درس خواندن و متأهل شدن ممکن است حداکثر 300 هزار تومان بگیرد..

وی در بخش پایانی سخنان خود به دومین نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غرب اشاره و بیان داشت:دومین نامه مقام معظم رهبری به جوانان غرب برای پاسخ دادن به  سؤالات و افکار تشنه آزادی‌خواهان جهان است که با دیدن وقایع جهان به گونه واضح‌تری حق و باطل را می‌بینند.

وی تصریح کرد: ایران اسلامی به برکت تفکر بسیج امروز جزیره امن یک منطقه طوفان‌زده است. امروز مردم جهان فهمیده‌اند که حزب‌الله لبنان و ایران که علیه داعش می‌جنگند چه هدفی دارند و از چه ایدئولوژی پیروی می‌کنند و

ذوالانوار گفت: بهائیت و وهابیت ساخته دست خود غرب است و از جریان طالبان تا درگیری‌های عراق و سوریه در استمرار همان بذری است که آنان پاشیدند و البته امروز دامان خود آنان را نیز گرفته است.

نماینده مردم شیراز در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم در مجلس گفت: داعش میوه اعتقاد منحرف آل سعود است و امروز جوانان غرب دیدگاه غرب در مورد تروریسم بد و خوب را به چالش می‌کشند که نمی‌توان یک سری اقدامات را در مورد ایران و سوریه و لبنان و فلسطین جایز دانست اما همان اقدام توسط همان گروه در فرانسه تروریسم تلقی شود.

وی افزود: در حال حاضر نیروهای مردمی عراق و سوریه داعش را به کنج رانده‌اند تا شرایط برای نابودی کامل آنان فراهم شود اما غرب نمی‌خواهد این اتفاق بیفتد تا همواره تعارض را در منطقه حفظ کند و از طرفین امتیاز بگیرد.

http://hafeznews.ir/images/docs/000012/n00012153-r-b-000.png


کد مطلب: 12227

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/12227/بیش-چهار-میلیارد-تومان-اعتبار-شیراز-حوزه-های-معنوی-اعتقادی-مظلوم-هزینه-کردم-عدم-دعوت-نمایندگان-حضور-جلسه-تصمیم-گیری-اعتبارات-ماده-180

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir