حسین شریعتمداری:

برجام زمینه‌های نفوذ دارد/ در قطعنامه ۲۲۳۱ قطعنامه‌های قبلی لغو نشده بلکه در قطعنامه جدیدی تجمیع شده است/ هم‌اکنون نگاه مردم به دهان خواص نیست و اگر یک خواصی بلغزد خودش سقوط می‌کند

29 شهريور 1394 ساعت 10:40

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: مادامی که این اسلام را در حاکمیت دارید که نمی‌خواهد ظلم بپذیرد نظام سلطه نیز در مقابل شما است؛ اینکه برخی می‌گویند چون ما برخورد تند با آمریکا کردیم وضعیت به اینجا رسید ساده‌اندیشانه است.


به گزارش "حافظ نیوز"  ،فارس نوشت:

سید صادق خرازی و حسین شریعتمداری با حضور در برنامه "نگاه‌یک" شبکه اول سیما درباره تلاش غرب برای نفوذ سیاسی و اقتصادی در کشور با محوریت سخنان مقام معظم رهبری به گفتگو نشستند.
 

برپایه این خبر حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد احتمال نفوذ غرب در ایران پس از توافق هسته‌ای گفت: من فکر می‌کنم باید جغرافیای خود را بدانیم و نقشه راهی از دشمن داشته باشیم.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که ما نظامی داریم که بر اسلام ظلم‌ستیز تکیه دارد و در مقابل قدرت سلطه را داریم که تقابلی ماهوی بین این دو وجود دارد.

نظام سلطه براندازی ما را به عنوان هدف استراتژیک خود دنبال کند

مدیرمسئول روزنامه کیهان ادامه داد: طبیعی است نظام سلطه براندازی ما را به عنوان هدف استراتژیک خود دنبال کند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در 2 ماه اخیر درباره خطر نفوذ دشمن اظهار داشت: نفوذ در حقیقت ورود پنهان برای تخریب است که دو نوع دارد؛ در نوع اول نفوذ برای عملیات تروریستی است که در این مدل عامل نفوذی تا رسیدن به هدف خود هیچ نشانه‌ای بروز نمی‌دهد که برای مقابله با این نوع نفوذ مراکزی مانند سپاه، وزارت اطلاعات و... وجود دارد.

شریعتمداری افزود: نوع دوم نفوذ، نفوذی است که برای تغییر ساختار صورت می‌گیرد که اهمیت بیشتری دارد؛ در این نوع نیروی نفوذی پنهان نبوده و دارای ویژگی‌هایی است و نیروی نفوذی در این مدل کم‌کم خود را به هدف نزدیک می‌کند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی مبنی بر شیوه ورود و نفوذ برخی روحانی‌نماها در میان جوامع اسلامی گفت: نوع اصلی نفوذ همین نوع است که در این حالت فردی که کانال نفوذ است خیلی پنهان نمانده و با بصیرت قابل کشف است و من فکر می‌کنم که رهبر انقلاب و امام (ره) روی همین مسئله حرف دارند.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه گفته می‌شود برخی اظهارنظرهای مقام‌های آمریکایی دارای مصرف داخلی است، تصریح کرد: این در قدم اول یک نظر است که آیا اظهاراتی که طرف مقابل مطرح می‌کند صرفاً‌ برای مصرف داخلی است یا جایگاهی دارد که برای فهمیدن این مسئله باید به برجام مراجعه کرد.

این برجام در پی حذف و تضعیف اقتدار ما است

شریعتمداری با تأکید بر اقتدار منطقه‌ای جمهوری اسلامی و اقتدار داخلی آن تصریح کرد:‌این اقتدار ما توانست اقتدار حریف را به چالش بکشد و من نیز معتقدم که این اقتدار ما را به برجام می‌رساند اما این برجام در پی حذف و تضعیف اقتدار ما است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه در نقاط مختلف برجام زمینه‌هایی برای تضعیف اقتدار ما وجود دارد، اضافه کرد: آقای خرازی می‌گوید دیدگاه‌های متفاوتی در آمریکا درباره برجام وجود دارد که من نیز آن را تأیید می‌کنم ولی وقتی بحث مشترک کنگره و دولتمردان آمریکا را بررسی می‌کنیم می‌بینیم که همگی یک حرف دارند و آن تضعیف اقتدار ایران است البته گاهی دعوای آنها واقعی است ولی هر دو یک هدف را دنبال می‌کنند.

شریعتمداری اظهار داشت: وقتی آقای کری و خانم شرمن در کنگره حاضر می‌شوند توضیحی که به جمهوریخواهان می‌دهند این است که ما به دنبال همان چیزی هستیم که شما آن را دنبال می‌کنید.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با تأکید براینکه برجام زمینه‌ای برای کاهش اقتدار ما است، گفت: وقتی اوباما می‌گوید اطمینان داشته باشید که بعد از 10 سال در نظام ایران تغییراتی رخ خواهد داد باید به آن حساس بود.

وی با بیان اینکه من نیز وجود جناحی که موافق با توافق هسته‌ای ایران است وجود دارد را قبول دارم، اظهار داشت: اما سیاست‌گران اصلی با ما درگیری ماهوی دارند و این جناح که آقای خرازی از آن اسم برد تأثیرگذار نیست.

شریعتمداری ادامه داد: ما در نظام خود بر اسلام ناب تکیه داریم و اسلامی که ظلم‌ستیز نباشد اسلام نیست و اسلامی که در برابر فقر محرومین و شکم‌بارگی سلطه‌گران سکوت کرده و آن را تحمل کند اسلام ناب نیست.

مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: مادامی که این اسلام را در حاکمیت دارید که نمی‌خواهد ظلم بپذیرد نظام سلطه نیز در مقابل شما است؛ اینکه برخی می‌گویند چون ما برخورد تند با آمریکا کردیم وضعیت به اینجا رسید ساده‌اندیشانه است.

برجام زمینه‌های نفوذ دارد

وی اظهار داشت: فقط ۲ حالت وجود دارد که این منازعه تمام شود؛ اول اینکه ما در حاکمیت از نسخه اسلام ناب دست بکشیم و یا به قول امام راحل آمریکا از خر شیطان پایین بیاید.

شریعتمداری ادامه داد: اینکه می‌گویم برجام زمینه‌های نفوذ دارد به دلیل این است که این سند اساساً برای تضعیف قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی تدارک و تدوین شده اما در ضمن آن نیز زمینه‌های نفوذ تعریف شده است.

وی افزود: اینکه چه کسی گفت تحریم‌ها کاغذپاره‌ است را کاری نداریم ولی اولین کسی که تحریم‌ها را کاغذپاره خواند حضرت امام بود و آن هم در زمانی که علیه ما قطعنامه‌های متعددی را تصویب می‌کردند.

در قطعنامه ۲۲۳۱ قطعنامه‌های قبلی لغو نشده بلکه در قطعنامه جدیدی تجمیع شده است

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به سابقه قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران گفت: چندین قطعنامه پیش از قطعنامه 2231 علیه ما تصویب شد اما سؤال این است که آیا قطعنامه‌های قبلی علیه ما قانونی بود و آیا قطعنامه غیرقانونی قابل اجرا است که پاسخ این است که خیر؛ و حالا باید گفت که آیا قطعنامه غیرقانونی و غیرقابل اجرا چیزی جز کاغذپاره است.

شریعتمداری اضافه کرد:‌ باید گفت که در قطعنامه ۲۲۳۱ قطعنامه‌های قبلی لغو نشده بلکه در قطعنامه جدیدی تجمیع شده است؛ در ماده ۳۷ برجام و بند ۱۱ و ۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱ بحث مکانیزم ماشه وجود دارد و آنها هر لحظه که بخواهند به شکل راحتی می‌توانند تحریم‌ها را برگردانند.

وی با بیان اینکه قطعنامه ۲۲۳۱ مشکلاتی دارد که قطعنامه‌های قبلی نداشت، افزود: قطعنامه ۱۹۲۹ اواخر خرداد ۸۹ تصویب شد و برخی از نظریه‌پردازان آمریکایی گفتند که این قطعنامه برای حمایت از فتنه‌گران است؛ در آن زمان خبرنگاری از خانم کلینتون پرسید که این قطعنامه مردم ایران را مورد هدف قرار می‌دهد و خانم کلینتون پاسخ داد که بالاخره مردم باید به حرکت دربیایند.

شریعتمداری با طرح این سؤال که باید پرسید چه کسانی برای افزایش تحریم‌ها از داخل به دشمن توصیه می‌کردند، اظهار داشت:‌ اخیراً آقای لدین نامه‌ای را فاش کرد که یکسری مدعیان اصلاحات نامه‌ای را به اوباما نوشته بودند؛ به آقای خرازی توصیه می‌کنم که نوار مکالمه یکی از متهمین فتنه را که به طرف مقابل توصیه می‌کند که با ارتباط‌گیری با وزارت خزانه‌داری آمریکا راهی برای بیشتر کردن تحریم‌ها پیدا کنند، گوش کنند.

ساختار تحریم‌ها باقی مانده است

وی ادامه داد: برخلاف گفته آقای خرازی من معتقدم که ساختار تحریم‌ها باقی مانده و به هم نخورده بلکه برخی از تحریم‌ها برداشته می‌شود ولی یکی از آنها مکانیزم ماشه است که همیشه باقی می‌ماند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه غرب در تهیه برجام زرنگی کرده است، افزود: به مجرد اینکه یکی از اعضا اعتراض کند نزدیک به ۶۰ روز طول می‌کشد و درخواست او به شورای امنیت رفته و مراحل خود را طی می‌کند.

شریعتمداری در پاسخ به این سؤال که آیا می‌توانیم جلوی این مسئله را بگیریم، گفت: ماجرا این است که توافق وین به عنوان یک معاهده دوجانبه تعریف شده که یک طرف ایران و یک طرف ۱+۵ به همراه اروپا است و مطابق کنوانسیون ۱۹۶۹ وین معاهده دوجانبه قابلیت تفحظ ندارد و شما یا باید بگوید همه آن را قبول دارید یا اینکه همه آن را قبول نکنید؛ یعنی در اینجا دست ما را بسته‌اند.

وی ادامه داد: ما اگر شکایتی داشته باشیم باید آن را به یک کمسیون مشترک ببریم که در آن کمیسیون ۸ عضو از جمله ایران، کشورهای ۱+۵ و اتحادیه اروپا هستند؛ یعنی کاملاً راه ما را بسته‌اند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه مشکلات برجام فقط روزنه‌‌های نفوذ آن نیست، اظهار داشت: سؤال این است که آیا می‌توانیم اعتراض کنیم و جواب این است که بله ولی وقتی این حق را نداریم نمی‌توانیم این کار را بکنیم و من معتقدم که کنگره آمریکا باید احمق باشد که این توافق را رد کند.

شریعتمداری در ادامه با اشاره به ارتباط فتنه با مسئله نفوذ گفت: درباره این موضوع مستنداتی وجود دارد که می‌توان به آنها پرداخت؛ ما می‌توانیم بگوییم که انفجار بمب هسته‌ای در ناکازاکی و هیروشیماخلاف قانون و جنایت بود و بگوییم که رد شدن از چراغ قرمز نیز خلاف قانون است ولی قطعاً این جنایت نیست.

وی ادامه داد: فتنه خط قرمز است و کسانی در فتنه دست به وطن فروشی زدند تا جایی که نتانیاهو گفت که آنها سرمایه‌های ما هستند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به اظهارات خرازی در رد عملکرد دولت‌های نهم و دهم گفت: دولت نهم و دهم خدماتی داشت و در نقطه‌ای انحراف پیدا کرد و من معتقدم انحراف دولت‌ قبل دقیقاً از همان‌جایی شروع شد که فلش حرکت خود را به سمت مسیر حرکت اصلاح‌طلبان برد؛ سؤال این است که اصلاح‌طلبان با دولت قبل در زمینه فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی چه تفاوتی داشتند.

شریعتمداری در بخش دیگری از اظهارات خود درباره موضوع انقلابی‌گری در جامعه ایران اظهار داشت: یکی از جامعه‌شناسان معروف که زیاد هم به انقلاب اسلامی خوب نیست این مطلب را می‌گوید که من تجربیاتم این است که تمامی دکترین‌های حکومتی در گذر زمان از بین رفته‌اند جز تفکر امام خمینی.

هم‌اکنون نگاه مردم به دهان خواص نیست و اگر یک خواصی بلغزد خودش سقوط می‌کند

وی اضافه کرد: مردم ما با مردم دوران مشروطه فرق دارند و امام می‌فرماید که من با جرأت می‌گویم که مردم ما از مردم صدر اسلام برترند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به نقش خواص در جامعه گفت: فرق خواص این دوره و خواص صدر اسلام این است که در صدر اسلام تعداد خواص آلوده به نسبت جمعیت بیشتر بود ولی هم‌اکنون این مسئله بسیار کم است و در آن دوره اگر یکی از خواص می‌لغزید جماعت زیادی را به همراه خود منحرف می‌کرد اما هم‌اکنون نگاه مردم به دهان خواص نیست و اگر یک خواصی بلغزد خودش سقوط می‌کند.

شریعتمداری در ادامه با اشاره به اظهارات خرازی مبنی بر عدم تفسیر به رأی بیانات رهبر انقلاب تصریح کرد: من این مسئله را قبول دارم ولی زمانی است که شما به نظرات صریح رهبر انقلاب استناد می‌کنید که این کار درست است.
وی با بیان اینکه راههای نفوذ زیاد است اما به این معنا نیست که همه اجرا شده است، اظهار داشت: اصلی‌ترین خط نفوذ به دو نقطه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری است؛ مرکز تصمیم‌سازی جایی است که مشاوران تصمیم را تولید می‌کنند و مرکز تصمیم‌گیری مرکز اجرایی کردن آن است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه دشمن می‌تواند عوامل خود را در مراکز مشابه نفوذ دهد، افزود: همین آلان یک فرد در کانون‌های تصمیم‌ساز حضور دارد که به صراحت می‌گوید ما با جامعه‌ای طرف هستیم که به اسلام اعتقاد دارد پس بنابراین برای حضور در مراکز تأثیرگذار نباید هویت واقعی خود را افشا کنیم.

شریعتمداری اضافه کرد: فرد دیگری نیز وجود دارد که در فتنه حضور داشته و به پاریس رفته است و در آنجا بدترین توهین‌ها را به امام و انقلاب می‌کند ولی بعد از مدتی برمی‌گردد و با برخی مسئولین عکس یادگاری می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌ عطاءالله مهاجرانی، آقای رمضان‌پور معاون فرهنگی وزارت ارشاد در زمان آقای مسجد جامعی از جمله همین افراد هستند؛ اینها هم‌اکنون فراری‌اند و زمانی که در اینجا مسئول بوده‌اند کارهایی را می‌کرده‌اند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان درباره راههای شناخت افراد نفوذی دشمن گفت: رهبر انقلاب می‌فرمایند دشمن نظرات خود را به دهها زبان بیان می‌کند و شما باید ببینید خط دشمن را چه کسی دنبال می‌کند.

شریعتمداری افزود: یکی از راههای نفوذ رسانه‌ها هستند که معمولاً ستاد پشتیبانی نفوذند و یک راه دیگر نیز زدن خاک‌ریزها است که یک نمونه زدن شورای نگهبان، سپاه، بسیج و نیروهای انقلابی است و همچنین افراطی خطاب کردن نیروهای انقلابی در همین راستا تعریف می‌شود.

وی تصریح کرد: شما باید ببینید که در همه نقاط سرنوشت‌ساز و حساس همین نیروهای انقلابی کف خیابان وارد شده‌اند وگرنه بقیه افراد که تابستان به هاوایی رفته و زمستان برای اسکی به سوئیس می‌روند.

به مسئولی که نیروهای انقلابی را افراطی خطاب می‌کند باید گفت اگر این نیروهای انقلابی نبودند دشمنان شماها را خورده بودند

مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: به آن مسئول که این حرف را می‌زند و نیروهای انقلابی را افراطی خطاب می‌کند باید گفت که اگر این نیروهای انقلابی نبودند دشمنان شماها را خورده بودند.

شریعتمداری ادامه داد: اوایل انقلاب برخی پرچمی را بلند کرده بودند به عنوان مبارزه با ارتجاع و زمانی که از آنها می‌پرسیدیم ارتجاع چیست می‌فهمیدم که منظور آنها اسلام است و نماد مرتجع را نیز آقای خامنه‌ای و آقای هاشمی آن زمان معرفی می‌کردند.

وی در واکنش به مقایسه صورت گرفته از سوی خرازی درباره کشور ژاپن و پیشرفت‌های صورت گرفته در آن گفت: ژاپن پیشرفت خود را مدیون کار و تلاش خود است نه رابطه با آمریکا؛ آمریکایی‌ها دست از سر همین ژاپن هم برنداشته‌اند و همین دیروز در مجلس خود تصویب کردند که ژاپن حق دخالت نظامی خارجی را دارد یعنی ژاپن می‌تواند حافظ منافع آمریکا در دریای چین باشد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان یکی دیگر از راههای نفوذ دشمن را شکار میانجی خواند و افزود: میانجی باید دو ویژگی داشته باشد یکی آنکه در دوره‌ای مسئول باشد تا بتواند با مردم ارتباط بگیرد.

شریعتمداری اظهار داشت: فرد وقتی با خط اصلی نظام فاصله گرفت دشمن او را شکار می‌کند و میانجی کم‌کم حرف‌های ضدنظام می‌زند؛ زمانی که شما خط دشمن و نقشه راه خود را داشته باشید می‌توانید این فاصله‌ها را ببینید.
وی گفت: یکی از رههای دیگر نفوذ فرزندان مسئولان هستند و افرادی نظیر آیت‌الله مرحوم مشکینی، آیت‌الله مرحوم خزعلی و مرحوم محمدی گیلانی در این موقعیت قرار داشتند و می‌بینید که وقتی دشمن از شکار آنها ناامید شد فرزندان آنها را شکار کردند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به اظهارات خرازی درباره رئوس فتنه گفت: من هم قبول دارم که رهبران فتنه مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل بودند که در خارج هستند ولی آنها عواملی نیز در داخل دارند.
شریعتمداری افزود: امام می‌فرمایند ملاک حال فعلی افراد است؛ در اینجا یک روایت تاریخی وجود دارد؛ زمانی که هانی را به داخل دارالخلافه بردند قوم او دارالخلافه را محاصره کردند ولی پس از مدتی از او دست کشیدند چون شخصی به نام شریح قاضی شهادت داد که هانی در آسایش است و حرف او قبول شد چون تابلوی بالای سر او قرار داشت که وی را قاضی حضرت علی (ع) معرفی می‌کرد ولی مردم متوجه نشدند که او دیگر قاضی علی (ع) و یا نخست‌وزیر امام نیست.


کد مطلب: 10898

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/10898/برجام-زمینه-های-نفوذ-قطعنامه-۲۲۳۱-قطعنامه-های-قبلی-لغو-نشده-بلکه-جدیدی-تجمیع-شده-هم-اکنون-نگاه-مردم-دهان-خواص-نیست-اگر-یک-خواصی-بلغزد-خودش-سقوط-می-کند

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir