نماینده مردم شیراز گفت: زمانی که مجلس رأی به کاهش روابط با دولت انگلیس داد، این امر ناظر به نقش مخرب و قطعی این کشور در فتنه سال 88 بود و عاملیت دولت و سازمانهای جاسوسی انگلیس در حوادث تلخ آن سال یک امر اثبات شده و مستند است.
واکنشها به بازگشایی سفارت بریتانیا؛3-
ذوالانوار: کسانی که گمان میکنند دشمنی انگلیس با انقلاب از میان رفته جاهل و یا مغرض هستند
2 شهريور 1394 ساعت 21:43
نماینده مردم شیراز گفت: زمانی که مجلس رأی به کاهش روابط با دولت انگلیس داد، این امر ناظر به نقش مخرب و قطعی این کشور در فتنه سال 88 بود و عاملیت دولت و سازمانهای جاسوسی انگلیس در حوادث تلخ آن سال یک امر اثبات شده و مستند است.
به گزارش "حافظ نیوز"، سید حسین ذوالانوار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی چند ماه اخیر دولت یازدهم به طور چشمگیری روابط خود را با دولت انگلیس افزایش داد که بازگشایی سفارت این کشور و حتی اعطای مجوز به رسانه بی بی سی نیز در همین راستاست.
نماینده مردم شیراز در مجلس در ادامه افزود: زمانی که مجلس شورای اسلامی رأی به کاهش روابط با دولت انگلیس داد، این امر ناظر به نقش مخرب و قطعی این کشور در فتنه سال 88 بود و عاملیت دولت و سازمانهای جاسوسی انگلیس در حوادث تلخ آن سال یک امر اثبات شده و مستند است.
وی همچنین تصریح کرد: ما معتقد نیستیم که برای همیشه باید روابط کشور با دولت انگلیس قطع باشد اما اگر بناست روابط دو کشور از سرگیری شود باید الزاماتی را مد نظر قرار داد و به چند نکته توجه کرد.
ذوالانوار در تشریح الزامات رابطه با دولت انگلیس گفت: مسئله نخست آن است که مسئولان دولت و دستگاه دیپلماسی باور داشته باشند که گسترش انقلاب اسلامی در جهان دشمنانی دارد که دولت انگلیس به همراه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی در صدر این دشمنان است و همه تلاش رسانه ای و تبلیغاتی خود را نیز در این راستا به کار گرفته است بنابراین باور داشتن به خصومت و دشمنی انگلیس یک اصل است که نباید از آن غافل شد.
وی همچنین با اشاره به مطالب منتشر شده در برخی رسانهها در خصوص دولت انگلیس نیز گفت: طی چند وقت اخیر شاهد انتشار مطالبی در برخی رسانهها هستیم که حاکی از خوش بینی و حتی توجیه لزوم ارتباط گسترده با دولت انگلیس است که در واکنش به این مساله باید گفت کسانی که چشمشان را به روی دههها دشمنی انگلیس با ملت ایران بستهاند و به این ارتباط خوشبین هستند یا مغرض هستند و یا آگاهی ندارند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی احترام متقابل را دومین اصل لازم در ارتباط دیپلماتیک با انگلیس برشمرد و افزود: دومین نکته ای که باید به آن اشاره شود، این است که باید احترام متقابل و دوسویه میان دو کشوری که با هم روابط دیپلماتیک و رسمی دارند برقرار باشد بنابراین اینکه دولت انگلیس از گروههای برانداز و معاند با نظام جمهوری اسلامی حمایت علنی کند و منبع تأمین مالی بسیاری از شبکههای ماهواره ای معاند نیز از جانب دولت و سازمانهای امنیتی وابسته به این کشور باشد با اصل احترام متقابل در مراودات رسمی همخوانی ندارد.
نماینده مردم شیراز همچنین به لحن مسئولان انگلیسی اشاره و افزود: ما حتی کمترین تغییری در ادبیات گفتاری مسئولان انگلیسی در خصوص جمهوری اسلامی نیز مشاهده نمیکنیم؛ بنابراین بر اساس مواردی که ذکر شد، با زبان رسا هشدار میدهیم که مبادا ارتقای روابط با کشور انگلیس موجب نفوذ امنیتی و زمینه ساز اقدامات مخرب بعدی این دولت در کشور ما باشد.
ذوالانوار همچنین به حوادث روز گذشته در ارتباط با بازگشایی سفارت این کشور در تهران و برخورد با دانشجویان معترض اشاره کرد و افزود: اعتراض دانشجویان به بازگشایی سفارت انگلیس کاملاً طبیعی و منطقی بوده است و هر جوان متعهدی که نسبت به سرنوشت کشور نگرانی دارد باید نسبت به بازگشایی سفارت انگلیس با دیده شک و تردید بنگرد که این مسئله نیز به ماهیت و عملکرد این دولت طی سالیان گذشته باز میگردد؛ بنابراین از وزارت کشور و قوای انتظامی انتظار میرفت با این دانشجویان که سرمایههای انقلاب اسلامی هستند با ملاطفت بیشتری برخورد کنند و سعه صدر را در پیش گیرند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در پایان اگفت: کلام آخر را خطاب به دولتمردان بیان میکنیم و نسبت به مخاطرات جدی کوتاه آمدن از آرمانهای رفیع انقلاب اسلامی هشدار میدهیم چرا که هر آنچه باعث پیشرفت و سربلندی کشور ما در سطح منطقه و جهان شده مرهون پایمردی و پیگیری آرمانهای انقلاب اسلامی بوده است بنابراین از هیچ مسئولی در نظام جمهوری اسلامی پذیرفته نیست که با زبان و یا رویکرد خود، دشمن را امیدوار کند و یا این شائبه را به وجود آورد که گویی پیگیری آرمانهای انقلاب و مبارزه با استکبار جهانی در نزد برخی مسئولان دیگر جایگاهی ندارد.
کد مطلب: 10197