رئیس جمهور به خوبی میدانند توصیه رهبر معظم انقلاب به دولت درباره شنیدن نظر منتقدان، فقط یک «نصیحت» نیست، بلکه توصیه ایشان یک «دستورالعمل» است که دولت و شخص رئیسجمهور هم به لحاظ قانونی و هم به لحاظ شرعی موظف به اجرای آن هستند.
نقدی بر اظهارات اخیر دکتر حسن روحانی در جمع فرمانداران سراسر کشور
از شباهت این روزهای احمدی نژاد و روحانی و سخنانی که تیتر رسانه های غربی شدند تا ادعای فراجناحی بودن دولت و یک تذکر مهم به ریاست محترم جمهور! وظیفه رهبری تذکر و ارشاد نیست بلکه راهبری و هدایت است!
10 خرداد 1394 ساعت 13:25
رئیس جمهور به خوبی میدانند توصیه رهبر معظم انقلاب به دولت درباره شنیدن نظر منتقدان، فقط یک «نصیحت» نیست، بلکه توصیه ایشان یک «دستورالعمل» است که دولت و شخص رئیسجمهور هم به لحاظ قانونی و هم به لحاظ شرعی موظف به اجرای آن هستند.
حافظ نیوز/ سجاد زارع - سرویس سیاسی - دکتر حسن روحانی ریاست محترم جمهور روز گذشته در جمع فرمانداران سراسر کشور که در سالن اجتماعات وزارت کشور برگزار شد، به موارد مهمی از جمله در خصوص فضای سیاسی کشور در ماه های منتهی به انتخابات اشاره کرد که در این یادداشت به مواردی از آن اشاره میشود.
1- رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود گفت: «ممکن است هر فردی به سمتی، جناحی یا حزبی تمایل داشته باشد که اشکالی ندارد و این دولت شعارش دولت فراجناحی بوده است اما اگر بر روی صندلی استانداری، صندلی فرمانداری، وزارت یا صندلی ریاست، قرار گرفتید باید حزب، جناح و تمایل شخصی، قومی، قومیتی را فراموش کنید، شما هستید و خدا و مسئولیت سنگین قانونی برای کشور و ملت، این عهد ما با مردم بود.»
این سخن ریاست محترم جمهور در حالی ایراد می شود که در بسیاری از استانهای کشور از جمله فارس، مجموعه استانداری ها تقریبا تمام مدیران کل و میانی به جای مانده از دولت قبل را عزل کرده و در میان مدیران تازه منصوب شده نیز به نظر می رسد بیش از مشی اعتدال، مشی اصلاح طلبی مدنظر بوده است تا جایی که استاندار فارس خود اذعان می کند در 95 درصد موارد مدیران اصلاح طلب را بر سر کار آورده است، بنابراین باید پرسید شعار اعتدالگرایی و فراجناحی با عملکرد مجموعه های استانداری در استانها همخوانی دارد؟
2- رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مردم در طی 4 سال یک بار مطالبات، نظرات، فکر و رویکردشان را آن زمان که با یکی از کاندیداها ببینند به آن کاندیدا رای می دهند خاطرنشان کرد: «گاهی بین نفر اول و دوم انتخابات اختلاف رای 100 هزار رای بود و میگفتیم که تفاوت زیاد نیست اما در این انتخابات بین نفر اول و نفر دوم 13 میلیون اختلاف رای بود که این نشاندهنده آن است که مردم دقیق، آگاهانه، حساب شده مسیری را برگزیدند و انتخاب کردند.»
این سخنان رئیس جمهور در حالی بیان می گردد که انتخابات سال 88 نیز شرایطی مشابه با انتخابات 92 داشته است، در سال 88 نیز رئیس جمهوری قانونی با رای ملت بر سر کار آمد که در حدود دوازده میلیون رای با نفر دوم اختلاف داشت و از سویی، رکورد میزان کسب آرا در انتخابات ریاست جمهوری را به نام خود ثبت کرد و بیش از 24 میلیون رای کسب کرد حال سوال این است که آیا انتخاب مردم در سال 88، انتخابی غیر دقیق و یا غیر آگاهانه بوده است؟ اگر چنین نیست پس علت تخریب گسترده دولت دهم از نخستین ماه های پس از انتخابات 88 تا امروز از سوی برخی مسئولان دولت یازدهم چیست؟ آیا همانگونه که ریاست محترم جمهور در این روزها همگان را به فهم پیام انتخابات فرا می خوانند، نباید انتظار داشت مسئولانی که تخریب وجهه دولت دهم از سال 88 تا امروز در دستور کار آنها قرار داشته است پیام انتخاب مردم در سال 88 را نیز درک کنند و به نقد منصفانه دولت دهم روی آورند؟
3- رئیس جمهور روحانی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: «اینکه ما امروز صفهای تحقیرکننده ملی در تهران و شهرستان را نداریم به معنای آن است که راه دولت درست بوده است.»
علیرغم اظهارات ریاست محترم جمهور، نحوه توزیع سبد کالا و یا برخی موارد دیگر، از جمله انتقادات مهمی است که نشان می دهد دولت یازدهم باید در اجرایی کردن راهبردهای اقتصادی خود تدبیر بیشتری به کار بندد.
تصاویر/ توزیع سبد کالا در شیراز
کد مطلب: 7287